• Nedostupné
Albi Evolution robot
search
  • Albi Evolution robot
  • Albi Evolution robot
  • Albi Evolution robot

Albi Evolution robot

8590228031051
8590228031051
1 899,00 Kč
S DPH

Sestavte si robota, se kterým si užijete spoustu zábavy. Můžete naprogramovat jeho pohyb nebo ho ovládat pomocí tabletu či mobilu.

Počet
Nedostupné

Sestavte si robota, se kterým si užijete spoustu zábavy. Můžete naprogramovat jeho pohyb nebo ho ovládat pomocí tabletu či mobilu. S robotem lze přemisťovat předmětyzdolávat překážky a provádět nejrůznější aktivity. Navíc hravou formou nahlédnete do tajů robotiky.

Robot vydává zábavné zvuky. V oblasti tváře má displej, na kterém se objevují různé grimasy. Lze s ním hrát i skvělé hry.

Experimentální sada podporuje metodu vzdělávání STEM: vznikla v oblasti vzdělávání s cílem rozvíjet u dětí znalosti v těchto oborech: přírodní vědy, technika, technologie a matematika.

Máte doma kluka, který rád něco montuje, má rád roboty a elektronické hračky? Evolution robot ho zabaví na dlouhou dobu.

Do robota jsou potřeba baterie (8 × 1,5V AA/LR6), které nejsou součástí balení.
Stáhněte si bezplatnou aplikaci a HRAJ SI SE MNOU ze svého chytrého telefonu nebo tabletu. K dispozici je na Google Play a App Store.

Experimentální sada Evolution robot obsahuje: hlavu, mikro LED diody, antény, obličejový díl, základnu, hrudník, kola, nekonečné šrouby, spojky a ozubené převody, kryt hrudníku, paže, pásy, vložky rukou, hřídelky a náboje, rozpěrky kol, 4 elektrické motory, elektrickou desku, reproduktor, přihrádku na baterie, šrouby, nálepky a ilustrovaný návod.

8590228031051
Nové

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.