• Nedostupné
Kosmetická laboratoř
search
  • Kosmetická laboratoř

Kosmetická laboratoř 1x1ks

71oz
8590228031006
899,00 Kč

(869,00 Kč 1x1kus)

S DPH

Vědecká laboratoř na přípravu kosmetických přípravků.

Počet
Nedostupné

Experimentální sada Kosmetická laboratoř je určená především pro dívky od 8 let, které se zajímají o kosmetiku. Spolu se sadou si mohou vlastnoručně vyrobit koupelové bomby, originální parfémy a voňavá mýdla. 

Děti si mohou vyrobit různé kosmetické pomůcky pro vlastní potřebu či jako dárek: parfém ve spreji, voňavý krém, sprchový šampon, peeling, pleťový maska, koupelové soli, tělový olej, mýdélka, vonná směs.

Se sadou Kosmetická laboratoř se nemusí bát experimentů. Všechny ingredience a pomůcky mají potřebné atesty. Snášenlivost s konkrétní pokožkou lze předem vyzkoušet pomocí neškodného testu.

Experimentální sada Kosmetická laboratoř obsahuje spoustu pomůcek, materiálu i dárkového balení - krabičky, nálepky, flakónky, apod.

Sada obsahuje: vonný sladký základ, vonný květinový základ, mýdlový základ, zjemňující základ, čistící základ, krémový základ, červené barvivo, špachtli, 3 pipety, odměrnou nádobku s uzávěrem o obsahu 50 ml, šablonu s formičkami, míchadlo, flakon na sprchový šampon, krabičku na krém, flakon na sprej, držák na flakony, kartonové krabičky, samolepky a ilustrovaný návod

71oz
Nové

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.