• Nedostupné

Playboy Play It Wild tělový deodorant 150ml

3614221642023
3614221642023
0,00 Kč
S DPH

Získejte náskok s Play It Wild přitažlivou orientálně-jantarovou vůní pro muže, kteří jsou vždy připraveni riskovat.

Počet
Nedostupné

Vůně se otevírá překvapivou směsí svěžího citronu, grapefruitu a muškátového oříšku, která exploduje do návykového gurmánského srdce bijícího v divokých akordech oříškové čokolády a borůvek. Výrazné sexy tóny kůže a hloubky ingredience Amberxtreme vytváří smyslnou, živočišnou, mužnou vůní, která je prostě neodolatelná.

Složení vůně:

  • Hlava: citron, grapefruit, muškátový oříšek
  • Srdce: skořice cejlonská, akord borůvky a oříškové čokolády, ananas
  • Základ: akord tonka bobů, kůže, amberxtreme - jantar

Použití

Před použitím zatřepat. Aplikujte ze vzdálenosti 15 cm. Extrémně hořlavý aerosol. Použijte výhradně k určenému účelu, v opačném případě může vážně poškodit zdraví. Neaplikujte vnitřně a na narušenou pokožku. Nevstřikovat do očí. Nevdechovat! Nevhodné pro intimní hygienu. 

NÁDOBA JE POD TLAKEM: Při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Tlakový obal: nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Butane-isobutane-propane, Cyclopentasiloxane, Parfum/fragrance, Sodium starch octenylsuccinate, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, Limonene, Coumarin, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Hydrated silica, Citral, BHT, Citric acid, Sodium ascorbate, Calcium disodium EDTA

Výrobce

COTY 
14 rue du 4 Septembre
75002 Paris, France

3614221642023

Parametry

Hmotnost - objem - weight - Bec
150ml
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.