• -30,00 Kč
Prášek proti mravencům Biotoll 1x100g
search
  • Prášek proti mravencům Biotoll 1x100g

Prášek proti mravencům Biotoll 1x100g

3830001598384
3830001598384
119,00 Kč
89,00 Kč Sleva 30,00 Kč
S DPH

Insekticidní prášek proti mravencům Biotoll

Počet
6 ks Skladem

Biotoll prášek je insekticid se žaludečním působením proti mravencům je účinný proti mravencům druhu lasius emarginatus, jehož dělnice často pronikají z venku do vnitřních prostor budov, proti rybenkám a mouše domácí.

Na základě povolení Úskvbl Brno je přípravek schválen pro použití v potravinářských provozech bez připomínek.

Účinná látka: permethrin 5 g/kg
Skupenství přípravku: prášek
Před použitím si důkladně prostudujte návod!

Biotoll prášek je insekticid se žaludečním působením proti mravencům je účinný proti mravencům druhu Lasius emarginatus, jehož dělnice často pronikající z venku do vnitřních prostor budov, proti rybenkám a mouše domácí. Na víku obalu je odklopný kryt s otvory, kudy se provádí aplikace Biotoll prášku proti mravencům. Po ukončení práce lze znovu otvor uzavřít. Dávkování: 1-2,5 g/m2.

Návod k použití: Biotoll insekticidní prášek proti mravencům je výrobek připravený k okamžitému použití. Je charakteristický svojí něžnou vůní a jednoduchým použitím. Přípravek roznášíme kolem stěn a v koutech prostoru, ve kterém si všimneme, že se mravenci vyskytují. Používáme ho kdykoliv, když se mravenci vyskytnou v prostoru.

Bezpečnostní opatření: Používejte přípravek tak, aby nedošlo ke kontaminaci potravin, nápojů a krmiv. Na místa ošetřená Biotoll prášek proti mravencům je nutno zabránit přístupu dětem, domácích a hospodářských zvířatům. Pracujte v gumových rukavicích, při práci nejezte, nepijte, nekuřte. Po manipulaci s přípravkem si umyjte ruce teplou vodou a mýdlem. Případné zbytky nesmí proniknout do kanalizace ani do podzemních či povrchových vod. Prázdné obaly po znehodnocení likvidujte do komunálního odpadu. Přípravek nesmí být použit ve volné přírodě.

Příznaky otravy: při náhodném použití: bolesti hlavy, pocit nevolnosti, závratě, zvracení, bolesti břicha, zúžení zorniček.

Druhy uživatelů: Pro obecné použití.

První pomoc: Při kontaminaci pokožky umyjte potřísněná místa vodou a mýdlem. Při kontaminaci očí je vymývejte proudem pitné vody po dobu 10-15 minut a vyhledejte lékaře. Při náhodném požití vypijte 0,5 l vlažné vody s deseti tabletami medicinálního uhlí a drážděním hrdla vyvolejte zvracení. Postiženého dopravte k lékaři s informací o přípravku a o poskytnuté první pomoci. Nepodávat mléko, tuky, alkohol.

Skladování: Skladujte na suchých místech, odděleně od potravin, nápojů a krmiv.
Upozornění: Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku. Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy.

3830001598384
6 ks

Parametry

Hmotnost - objem - weight - Bec
100g
Baleno
plastová dóza se šroubovým uzávěrem
Vratný obal
ne
Ean
3830001598384
Nové

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.