• Nedostupné
Zařízení k zahřívání speciálních tabákových náplní neo glo™ hyper+ barva gold
search
  • Zařízení k zahřívání speciálních tabákových náplní neo glo™ hyper+ barva gold

Zařízení k zahřívání speciálních tabákových náplní neo glo™ hyper+ barva gold

8778626230011282
59482383
299,00 Kč
S DPH

Zařízení k zahřívání speciálních tabákových náplní neo glo™ hyper+ barva gold

Počet
Nedostupné

Revoluční zařízení nové generace Glo Hyper+ pro použití pro zahřívané tabákové náplně neo. Nová indukční technologie rovnoměrně zahřívá tabákovou náplň a dodává ještě lepší prožitek díky vyšší teplotě 240 °C a prvotřídním podáním výkonu.

Toto speciální zařízení Glo Hyper+ vám dává neskonalou volnost v používání díky možnosti přepínání režimu a ovlivnění teploty a rychlosti nahřívání pro ideální intenzitu chutě. V režimu Standard budete mít Glo Hyper+ připravený k použití již za 20 vteřin a vystačí až na 4 minuty používání. Naproti tomu v režimu Boost si můžete dopřát svou dávku nikotinu již za 15 vteřin po dobu 3 minut s intenzivnějším vychutnáním chutě. Změnu režimu provedete snadno podržením aktivačního tlačítka po dobu 5 sekund. O změně režimu budete informování krátkým zavibrováním Glo Hyper+.

Speciálně inovovaná technologie Glo Hyper+ umožní až 20 použití na jedno nabití a až 3 použití bez přerušení. Nabíjení zajišťuje moderní USB-C port. Ergonomické tělo s bytelnou konstrukcí zajistí příjemné používání a dobrou odolnost zařízení.

Glo Hyper+ využívá nové náplně GLO NEO, které obsahují o 30% víc tabáku a poskytují dlouhotrvající potěšení z chutě. Speciální vyvážené chuťové mixy náplní GLO NEO jsou vyvinuté v novém demi provedení pro věrohodný pocit z kouření a jsou k dostání za atraktivní super cenu.

Barva: gold - zlatá

Balení obsahuje:

1x Glo Hyper+
1x čistící kartáček
1x USB-C kabel

8778626230011282

Parametry

Výrobce
British American Tobacco
Upozornění
Ministerstvo zdravotnicví varuje: kouření způsobuje rakovinu
Dostupnost
Zákaz prodeje tabákových výrobků osobám mladším 18 let
Věková dostupnost
Zboží s věkovým omezením. Při převzetí bude ověřen Váš věk.
Ean
59482383
Barva
zlatá - gold
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.